Over mij

Door mijn emigratie en remigratie weet ik uit eigen ervaring hoeveel doorzettingsvermogen er nodig is om je avonturen waar te maken. Weer terug in Nederland viel het me op dat veel ondernemers moeite hebben om tijd te vinden. Tijd om hun ideeën en groeiplannen handen en voeten te geven. Niet zo raar natuurlijk, want er zijn zoveel taken uit te voeren en beslissingen te nemen.

Daarom vind ik het fijn dat ik mijn expertise kan aanbieden om jou als ondernemer te ontzorgen. Denkers hebben doeners nodig en laat mij nu helemaal in mijn element zijn als doener! Ervaar ook de opluchting en blijheid wanneer ik taken van je overneem en daarmee je leven als ondernemer vergemakkelijk.

Mijn deskundigheid in relatiebeheer en operationeel management heb ik opgebouwd tijdens mijn loopbaan bij verschillende banken in Nederland. Met trots kan ik zeggen dat ik me, door mezelf steeds weer nieuwe doelen te stellen, heb ontwikkeld van kassier tot kantoordirecteur.

Mijn expertise op het gebied van financiële administratie is ontstaan tijdens mijn 10-jarig verblijf in Noorwegen. Hier heb ik met veel plezier voor meerdere bedrijven de boekhouding en de salarisadministratie van “a tot å” verzorgd.

En nu zet ik al mijn passie en deskundigheid in om te zorgen voor rust en structuur in jouw snelgroeiende onderneming. Zodat je weer tijd en focus hebt om aan je bedrijf te werken in plaats van erin!

Heb ik je interesse gewekt ? Klik hier voor het maken van een afspraak. Ik kom graag bij je langs!

Vi snakkes!
Nicolette

 

And as we let our own light shine, we unconsciously give other permission to do the same.
-Nelson Mandela-