Ontzorgt Vergemakkelijkt Organiseert

Als ondernemer zit je vaak vol ideeën om je bedrijf verder te ontwikkelen. Maar je agenda is al overvol.

Herkenbaar? Jammer dat daarom groeiplannen maar blijven liggen… Wat je dan nodig hebt, zijn extra handen en voeten om jouw plannen te realiseren. Ik kan taken van je overnemen zodat je zelf weer ruimte hebt. Of we sparren samen hoe we die mooie plannen werkelijkheid laten worden.

Benieuwd geworden of ik jou kan helpen? Bel mij gerust voor een oriëntatiegesprek. Alleen ga je harder, samen kom je verder!

Mijn diensten

Virtual Professional

Ook vanaf mijn eigen werkplek kan ik taken overnemen. Handig voor als je zelf vanuit huis werkt of vaak onderweg bent.

Relatiebeheer

Een goede relatie onderhouden met je klanten is belangrijk, maar het kost ook veel tijd. Ik kan je helpen met het in contact blijven met de klant.

Operationeel management

Bedrijfsprocessen in kaart brengen en analyseren. Waar zijn verbeteringen mogelijk en hoe kan automatisering je rust en overzicht geven.

Over mij

Ik zorg met mijn passie en deskundigheid voor rust en structuur in jouw snelgroeiende bedrijf.  Ik ben Nicolette en ontzorg je graag zodat je weer tijd en focus hebt om aan je bedrijf te werken in plaats van erin. Lees hier meer over wie ik ben en wat ik voor je kan betekenen!Nicolette van der Reep Virtual Professional